集装箱新独立站1.1
Perumahan ESS
banner647叉车铁壳
Leyuran Renewable
Batré Litium-Ion

Pintonan produk

Tentang Kami

ROOFER Group mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu aya di Shenzhen, Propinsi Guangdong, Cina, Kota Shanwei, Propinsi Guangdong, sareng Kota Baoshan, Propinsi Yunnan.

 

  • 01.Situs produksi ROOFER Grup nyertakeun 800 hektar.
  • 02.Langkung ti 27 taun pangalaman ngembangkeun industri batré.
  • 03.ROOFER Grup boga leuwih ti 2000 pagawé gawé bareng.
maca deuimaca deui

Mitra Jasa

  • 1.3
  • 1.38
  • 1
  • 1 bm
  • 2.2
  • 2.3
  • 2.24
  • 2.66
  • 2
  • 3.1
  • 3.3
  • 3.5
  • 3.9
  • 3.78
  • 3
  • 4.1
  • 4.2
  • 4.4
  • 4.14
  • 4
  • 5.1
  • 5.2
  • 5.3
  • 5.4
  • 5
  • 145

Naha Milih Kami

Utamana nargétkeun 18650, 2170032140 sareng volume anu langkung ageung sareng panalungtikan batré cylindrical canggih sareng pangkalan produksi

Ngalanggan Newsletter Kami

Meunangkeun wawasan panganyarna ngeunaan neundeun énergi profésional sareng solusi kustomisasi batré litium

Kirimkeun