Ngeunaan-TOPP

FAQ

imah-v2-1-640x1013

Roofer Group mangrupikeun pelopor industri énergi anu tiasa dianyari di Cina kalayan 27 taun anu ngahasilkeun sareng ngembangkeun produk énergi anu tiasa dianyari.

Q: Dupi abdi tiasa gaduh desain ngaropéa sorangan pikeun produk & bungkusan?

A: Sumuhun, tiasa OEM sakumaha kabutuhan Anjeun.Ngan nyadiakeun karya seni dirancang Anjeun pikeun kami.

Q: Kumaha carana abdi tiasa sababaraha sampel?

A: Urang boga diskon sampel pikeun konsumén anyar, anjeun tiasa ngahubungan parusahaan urang ngarasakeun layanan sampel kalawan harga pisan low.

Q: Naon istilah pembayaran?

A: 60% T / T deposit, 40% T / T kasaimbangan pembayaran saméméh kiriman.

Q: Kumaha pabrik anjeun ngalakukeun ngeunaan kadali kualitas?

A: Urang boga sistem kadali kualitas ketat, sarta ahli profésional urang bakal pariksa penampilan sarta uji fungsi sadaya item urang saméméh kiriman.

Q: Naha anjeun kedah mésér ti kami sanés ti supplier sanés?

1. parusahaan urang boga panalungtikan euyeub tur ngembangkeun sarta pangalaman manufaktur, hirup rak produk lima taun, anjeun tiasa ngahubungan tim sanggeus-jualan kami iraha wae.

2. kinerja produk urang di industri milik tingkat canggih, urang ogé bisa ngaropea produk nurutkeun pangabutuh anjeun.

3. Urang difokuskeun ngadalikeun waragad, ngaronjatkeun kinerja ongkos, sarta achieving kaayaan win-win jeung konsumén jeung kauntungan luyu.