Ngeunaan-TOPP

Produk

  • Batré Litium Series Custom Pikeun Gorobag Golf / Forklift / Mesin Pembersih / Aplikasi anu sanés

    Batré Litium Series Custom Pikeun Gorobag Golf / Forklift / Mesin Pembersih / Aplikasi anu sanés

    1. Output effciency High, Gawéna ogé di -4 ° F-131 ° F 2. Taya pangropéa poean, karya jeung waragad 3. A + sél batré kelas, Rojongan pikeun anjeun ngaropea batré 4.> 6000 Cycle Life,5 taun garansi brings Anjeun karapihan pikiran 5. Rapid jeung muatan efisien, bisa ningkatkeun produktivitas gancang 6. Calakan System Management Batre (BMS) nyaéta sistem pangalusna dina pasaran Hiji bisa ngaronjatkeun kaamanan batré produk runtuyan Adat bisa ngajaga muatan cukup stabil sarta kinerja ngurangan, ...
  • 72 V Litium Batré Pikeun Golf Gorobag / Forklift / Mesin beberesih / Aplikasi séjén

    72 V Litium Batré Pikeun Golf Gorobag / Forklift / Mesin beberesih / Aplikasi séjén

    The RF-7201 cocog pikeun rupa-rupa skenario kakuatan kayaning carts golf, forklifts, sarta cleaners vakum.

    The RF-7201 lasts tilu kali leuwih panjang batan batré lead-asam sarta lasts dua kali leuwih lila.

    Dina watesan kinerja ngecas, RF-7201 nyaéta 4 kali leuwih gancang batan batré asam kalungguhan kelas sarua, sarta sésana pondok bisa ngidinan RF-7201 mulangkeun kakuatan cukup.

    RF-7201 beuratna ampir saparapat saloba batré timbal-asam.

    RF-7201 teu merlukeun pangropéa sabab ngabogaan segel pohara alus.Henteu peryogi cai atanapi asam.

     

     

  • 60 V Litium Batré Pikeun Golf Gorobag / Forklift / Mesin beberesih / Aplikasi séjén

    60 V Litium Batré Pikeun Golf Gorobag / Forklift / Mesin beberesih / Aplikasi séjén

    The RF-6001 cocog pikeun rupa-rupa skenario kakuatan kayaning carts golf, forklifts, sarta cleaners vakum.

    The RF-6001 lasts tilu kali leuwih panjang batan batré lead-asam sarta lasts dua kali leuwih lila.

    Dina watesan kinerja ngecas, RF-6001 nyaéta 4 kali leuwih gancang batan batré asam kalungguhan kelas sarua, sarta sésana pondok bisa ngidinan RF-6001 mulangkeun kakuatan cukup.

    RF-6001 beuratna ampir saparapat saloba batré timbal-asam.

    RF-6001 teu merlukeun pangropéa sabab ngabogaan segel pohara alus.Henteu peryogi cai atanapi asam.

     

     

  • 48 V Litium Batré Pikeun Golf Gorobag / Forklift / Mesin beberesih / Aplikasi séjén

    48 V Litium Batré Pikeun Golf Gorobag / Forklift / Mesin beberesih / Aplikasi séjén

    The RF-4801 cocog pikeun rupa-rupa skenario kakuatan kayaning carts golf, forklifts, sarta cleaners vakum.

    The RF-4801 lasts tilu kali leuwih panjang batan batré lead-asam sarta lasts dua kali leuwih lila.

    Dina watesan kinerja ngecas, RF-4801 nyaéta 4 kali leuwih gancang batan batré asam kalungguhan kelas sarua, sarta sésana pondok bisa ngidinan RF-4801 mulangkeun kakuatan cukup.

    RF-4801 beuratna ampir saparapat saloba batré timbal-asam.

    RF-4801 teu merlukeun pangropéa sabab ngabogaan segel pohara alus.Henteu peryogi cai atanapi asam.

     

     

  • Batré Litium 36 V Pikeun Gorobag Golf / Forklift / Mesin Pembersih / Aplikasi sanésna
  • Batré Litium 24 V Pikeun Gorobag Golf / Forklift / Mesin Pembersih / Aplikasi sanésna

    Batré Litium 24 V Pikeun Gorobag Golf / Forklift / Mesin Pembersih / Aplikasi sanésna

    RF-L2401 mangrupikeun salah sahiji batré sistem 24V urang. Éta henteu ngan ukur tiasa nyayogikeun kakuatan anu cekap pikeun mesin portir, tapi ogé mastikeun syarat kaamanan anu cekap.

    Balik deui kana investasi RF-L2401 cukup luhur.

    The RF-L2401 merlukeun ampir euweuh pangropéa salila pamakéan, kapadetan énergi kacida luhurna ngamungkinkeun RF-L2401 pikeun ngajaga waktu gawé deui, volume leutik digabungkeun jeung desain modular produk, bari ngurangan beurat, gampang pikeun pariksa batré jeung adaptasi jeung pamakéan leuwih pakakas.

  • 12 V Litium Batré Pikeun Golf Gorobag / Forklift / Mesin beberesih / Aplikasi séjén

    12 V Litium Batré Pikeun Golf Gorobag / Forklift / Mesin beberesih / Aplikasi séjén

    The RF-1201 cocog pikeun rupa-rupa skenario kakuatan kayaning carts golf, forklifts, sarta cleaners vakum.

    The RF-1201 lasts tilu kali leuwih panjang batan batré lead-asam sarta lasts dua kali leuwih lila.

    Dina watesan kinerja ngecas, RF-1201 nyaeta 4 kali leuwih gancang batan batré asam kalungguhan kelas sarua, sarta sésana pondok bisa ngidinan RF-1201 mulangkeun kakuatan cukup.

    RF-1201 beuratna ampir saparapat saloba batré timbal-asam.

    RF-1201 teu merlukeun pangropéa sabab ngabogaan segel pohara alus.Henteu peryogi cai atanapi asam.