Ngeunaan-TOPP

Expo News

  • Roofer Grup hasil milu dina Cina Impor sarta Ékspor Fair

    Roofer Grup hasil milu dina Cina Impor sarta Ékspor Fair

    Ti 15 Oktober nepi ka 19, 2023, Roofer Grup hasil milu dina Cina Impor jeung Ékspor Fair di Guangzhou.Dina paméran ieu, urang museurkeun kana promosi jeung mintonkeun produk anyar panyimpen énergi anyar, bungkus, rupa sél jeung bungkus batré, nu attr ...
    Maca deui
  • Roofer Grup debut di Hong Kong Autumn Electronics Exhibition kalawan produk gudang énergi anyar

    Roofer Grup debut di Hong Kong Autumn Electronics Exhibition kalawan produk gudang énergi anyar

    Ti 13 Oktober nepi ka 16 Oktober 2023, Roofer Group bakal ilubiung dina Hong Kong Autumn Electronics Show.Salaku pamimpin industri, kami difokuskeun promosi produk panyimpen énergi énggal, bungkus, rupa sél sareng bungkus batré.Di stan, urang mintonkeun t ...
    Maca deui
  • Ekspo Industri Batré Dunya Ka-8 2023 dugi ka kacindekan anu sampurna!

    Ekspo Industri Batré Dunya Ka-8 2023 dugi ka kacindekan anu sampurna!

    Roofer Group-Roofer Electronic Technology (Shantou) Co., Ltd. milu dina WBE2023 8th World Batre Industry Expo and Asia-Pasifik Batre Exhibition/Asia-Pasifik Energy Storage Exhibition from August 8 to August 10, 2023;paméran kami dina pameran ieu diantarana:...
    Maca deui
  • Roofer Grup urang 133rd Canton Fair

    Roofer Grup urang 133rd Canton Fair

    Roofer Group mangrupikeun pelopor industri énergi anu tiasa dianyari di Cina kalayan 27 taun anu ngahasilkeun sareng ngembangkeun produk énergi anu tiasa dianyari.Taun ieu perusahaan kami nunjukkeun produk sareng téknologi pang anyarna di Canton Fair, anu narik perhatian sareng pujian seueur sémah.Dina pameran...
    Maca deui
  • Grup Roofer nampilkeun di EES Europe 2023 di Munich, Jérman

    Grup Roofer nampilkeun di EES Europe 2023 di Munich, Jérman

    Dina 14 Juni 2023 (waktos Jerman), paméran batré sareng sistem panyimpen énergi anu panggedéna sareng paling berpengaruh di dunya, EES Europe 2023 International Energy Storage Battery Expo, dibuka sacara megah di Munich, Jerman.Dina dinten mimiti paméran, ROOFER, panyimpen énergi profésional ...
    Maca deui