Ngeunaan-TOPP

warta

  • Wadah neundeun énergi, solusi énergi mobile

    Wadah neundeun énergi, solusi énergi mobile

    Wadah panyimpen énergi mangrupikeun solusi inovatif anu ngagabungkeun téknologi panyimpen énergi sareng wadah pikeun ngabentuk alat panyimpen énergi sélulér.Solusi wadah panyimpen énergi terpadu ieu ngagunakeun téknologi batré litium-ion canggih pikeun nyimpen sajumlah énergi listrik sareng ngahontal ...
    Maca deui
  • Imah Panyimpenan Solar: Batré Asam Timbal vs Batré Litium Beusi Fosfat

    Imah Panyimpenan Solar: Batré Asam Timbal vs Batré Litium Beusi Fosfat

    Dina rohangan panyimpen tanaga surya bumi, dua pesaing utama bersaing pikeun ngadominasi: batré asam timbal sareng batré litium iron fosfat (LiFePO4).Masing-masing jinis batré gaduh kaunggulan sareng kalemahan sorangan pikeun nyumponan kabutuhan sareng karesep anu béda-béda pamilik bumi anu milari a ...
    Maca deui
  • Bédana antara listrik fase tunggal, listrik dua fase, sareng listrik tilu fase

    Bédana antara listrik fase tunggal, listrik dua fase, sareng listrik tilu fase

    Listrik fase tunggal sareng dua fase mangrupikeun dua metode catu daya anu béda.Aranjeunna gaduh béda anu signifikan dina bentuk sareng tegangan pangiriman listrik.Listrik fase tunggal nujul kana bentuk transportasi listrik anu diwangun ku garis fase sareng garis nol.Jalur fase, ...
    Maca deui
  • Muka konci kakuatan téhnologi sél surya pikeun pamakéan padumukan

    Muka konci kakuatan téhnologi sél surya pikeun pamakéan padumukan

    Dina milarian jawaban kana kakuatan anu lestari sareng héjo, téknologi sél surya parantos janten léngkah konci dina widang kakuatan anu tiasa dianyari.Nalika paménta pikeun pilihan énergi bersih terus ningkat, minat pikeun ngamangpaatkeun tanaga surya janten langkung penting.Generasi sel surya...
    Maca deui
  • Dampak batré LiFePO4 dina kahirupan sustainable

    Dampak batré LiFePO4 dina kahirupan sustainable

    batré LiFePO4, ogé katelah batré litium beusi fosfat, mangrupakeun tipe anyar batré litium-ion jeung kaunggulan handap: kaamanan High: bahan katoda batré LiFePO4 urang, litium beusi fosfat, boga stabilitas alus tur teu rawan durukan jeung ledakan.Kahirupan siklus panjang: Siklus l ...
    Maca deui
  • Naha batré panyimpen énergi peryogi pangimeutan sacara real-time?

    Naha batré panyimpen énergi peryogi pangimeutan sacara real-time?

    Aya seueur alesan kunaon batré panyimpen énérgi peryogi ngawaskeun sacara real-time: Mastikeun stabilitas sistem: Ngaliwatan panyimpen énérgi sareng panyangga tina sistem panyimpen énergi, sistem tiasa ngajaga tingkat kaluaran anu stabil sanajan bebanna gancang turun.Cadangan énergi: Panyimpen énergi ...
    Maca deui
  • Naha anjeun ngartos tren neundeun énergi bumi?

    Naha anjeun ngartos tren neundeun énergi bumi?

    Dipangaruhan ku krisis énergi sareng faktor geografis, tingkat swasembada énergi rendah sareng harga listrik konsumen terus naék, nyababkeun tingkat penetrasi neundeun énergi rumah tangga naék.Paménta pasar pikeun kakuatan panyimpen énergi portabel ...
    Maca deui
  • Prospek ngembangkeun batré litium

    Prospek ngembangkeun batré litium

    Industri batré litium parantos nunjukkeun kamekaran anu ngabeledug dina taun-taun ayeuna sareng langkung ngajangjikeun dina sababaraha taun ka hareup!Nalika paménta pikeun kendaraan listrik, smartphone, alat anu tiasa dianggo, sareng sajabana terus ningkat, paménta batré litium ogé bakal terus ningkat.Ku alatan éta, prospek ...
    Maca deui
  • Beda antara accu solid-state jeung semi-solid-state accu

    Beda antara accu solid-state jeung semi-solid-state accu

    Batré solid-state jeung semi-solid-state nyaéta dua téknologi batré anu béda kalayan bédana dina kaayaan éléktrolit sareng aspék séjén: 1. Status éléktrolit: Batré solid-state: Éléktrolit tina hiji...
    Maca deui
  • Aplikasi tina batré litium dina carts golf

    Aplikasi tina batré litium dina carts golf

    Gorobag golf mangrupikeun alat leumpang listrik anu dirarancang khusus pikeun lapangan golf sareng merenah sareng gampang dioperasikeun.Dina waktos anu sami, éta tiasa ngirangan beban karyawan, ningkatkeun efisiensi kerja, sareng ngahémat biaya tenaga kerja.Batré litium karanjang golf nyaéta batré anu nganggo logam litium atanapi lithi...
    Maca deui
  • 2024 Roofer Group ngamimitian pangwangunan kalayan suksés!

    2024 Roofer Group ngamimitian pangwangunan kalayan suksés!

    Kami hoyong nginpokeun ka anjeun yén perusahaan kami parantos neraskeun operasi saatos liburan Taun Anyar Cina.Urang ayeuna deui di kantor jeung pinuh operasional.Upami anjeun gaduh pesenan anu ditangguhkeun, patarosan, atanapi peryogi bantosan naon waé, punten mangga ngahubungi kami.Kami di dieu ...
    Maca deui
  • Bewara Libur Taun Anyar Cina

    Bewara Libur Taun Anyar Cina

    Punten dicatet yén perusahaan kami bakal ditutup salami Festival Musim Semi sareng perayaan Taun Anyar ti 1 Pebruari dugi ka 20 Pebruari.Usaha normal bakal diteruskeun deui dina 21 Pebruari.Dina raraga nyadiakeun Anjeun sareng layanan pangalusna, mangga mantuan ngatur kabutuhan Anjeun sateuacanna.Lamun...
    Maca deui