Roofer Grup Bubuka Company

Roofer Group mangrupikeun pelopor industri énergi anu tiasa dianyari di Cina kalayan 27 taun anu ngahasilkeun sareng ngembangkeun produk énergi anu tiasa dianyari.

Markas grup Roofer aya di Hongkong.Kami ngagaduhan 3 Pabrik di Shenzhen, Shanwei sareng Baoshan, museurkeun kana R&D, produksi, penjualan, sareng jasa sistem panyimpen énergi batré li-ion, langkung ti 1000 karyawan.

ngeunaan

Roofer Grup Company

Basis Produksi kami ngagaduhan peralatan manufaktur modern sareng lingkungan kantor, kalayan aréa langkung ti 160 hektar, sareng langkung ti 27 taun pangalaman dina manufaktur R&D, sareng jasa solusi batré litium sareng sistem panyimpen énergi.

Basis produksi parantos lulus standar ISO9001 sareng IS014000, sareng produk parantos lulus ULCB, CE, PSE, KC, COC, UN38.3 sareng sertifikasi anu sanés.

Produk sareng jasa Batré kami seueur dianggo dina widang sapertos panyimpen énergi rumah tangga, batré litium ngagantian asam timah, alat listrik, sapédah listrik, alat-alat rumah tangga, perlengkapan lampu, jsb;

Mitra Jasa

  • Mitra Jasa (1)
  • Mitra Jasa (1)
  • Mitra Jasa (4)
  • Mitra Jasa (2)
  • Mitra Jasa (3)
  • Greenway
  • NVC
  • XIAOmi
  • xring

Komitmen pikeun ngembangkeun on-demand, inovasi kontinyu sarta ngaronjatkeun kamampuhan R&D ngaropéa tina skenario inapplication produk jeung kinerja listrik, urang sakabeh heartedly nyadiakeun solusi énergi kalapa ka pamaké global.

Salaku salah sahiji lima pabrik sél munggaran di Cina, kaunggulan urang perenahna di ampir 30 taun pangalaman dina produksi, ngembangkeun, manufaktur sarta jualan sél, bungkus batré jeung produk neundeun énergi.Salaku présidén Asosiasi Batré Guangdong, urang nanggung misi pikeun mingpin révolusi énergi énggal sareng nyiptakeun masa depan énergi anu héjo sareng bersih.

Grup geus salawasna nangtung dina posisi sakabeh umat manusa, guna nolak jeung éféktif ngurangan éfék rumah kaca disababkeun ku pemanasan global, rising permukaan laut jeung sering kahuruan gunung, lini jeung bencana lianna.Pikeun ngawujudkeun ngagantian énérgi fosil, pamakéan énérgi bersih alam kayaning angin jeung panonpoé jeung pasang, jeung neundeun éféktif énergi, sarta kaluaran efisien listrik kana skenario béda, nyaeta keukeuh konstan urang.

Roofer (1)
Roofer (3)
Roofer (3)
Roofer (4)
Roofer (5)
Roofer (6)

Roofer Grup

Simkuring yakin yén kalawan usaha babarengan, urang bisa gawé bareng pikeun nyieun hiji mangsa nu bakal datang tanpa wates jeung hikmah manusa.

Roofer kakuatan hateup anjeun, hayu Luhua Grup lalajo unggal kulawarga dina bentuk utilization énergi bersih dina hateupna!