Ngeunaan-TOPP

Produk

  • Sistem Panyimpen Énergi Wadah Disesuaikeun 506Kwh-100Gwh Air CoolingLiquid Cooling 20ft-200ft

    Sistem Panyimpen Énergi Wadah Disesuaikeun 506Kwh-100Gwh Air CoolingLiquid Cooling 20ft-200ft

    RF-100, RF-215, RF232 Tilu kabinét panyimpen énergi industri sareng komérsial ieu mangrupikeun komponén dasar sistem panyimpen énergi industri sareng komérsial di handap 3MWH, sareng seueur dianggo dina skenario industri sareng komérsial.
    RFM-3.42, RFM-3.72 sareng RFM-5.0 mangrupikeun unit dasar pikeun proyék panyimpen énergi komérsial sareng industri langkung ti 3MWH dumasar kana proyék sareng kabutuhan khusus para nasabah.
    Urang bisa ngaropea produk gudang énergi industri jeung komérsial nurutkeun pangabutuh anjeun kapasitas batré, kakuatan kaluaran, kaluaran tilu-fase, kaluaran item pamisah, keusik, semprot uyah, sistem panyalindungan seuneu saluyu jeung kawijakan lokal jeung syarat sertifikasi.
    Susun tata perenah sistem photovoltaic, sistem panyimpen énergi, PCS sareng fasilitas anu sanés dumasar kana kabutuhan anjeun.

    Kami bakal ngabagikeun sareng anjeun daptar detil sarat, kalebet bentuk kempelan inpormasi kaayaan kerja, bentuk penilaian syarat sistem, sareng sajabana, sareng nyayogikeun anjeun set lengkep rencana badarat produk, daptar rinci bagian, daptar kutipan PI, saatos penjualan asli. perjangjian jeung perjangjian sanggeus-jualan, tangtosna, ngeunaan pamasangan sakabeh set produk, urang bakal boga installer dianjurkeun pikeun ngawula ka anjeun.

    Mangga ngahubungan kami pikeun detil produk husus.
    hatur nuhun pisan

     

  • Batré Panyimpen Énergi Perumahan Dipasang dina rak 48V/51.2V 100ah 5KWH- 78 Kwh

    Batré Panyimpen Énergi Perumahan Dipasang dina rak 48V/51.2V 100ah 5KWH- 78 Kwh

    RF-A5 dipaké pikeun sistem panyimpen énergi bumi, urang tiasa nyayogikeun set lengkep solusi panyimpen énergi bumi

    Produk ieu gampang pisan dipasang sareng biasana dirakit kana set nganggo asesoris dukungan khusus pabrik, atanapi kabinet.Numutkeun kabutuhan anjeun, éta tiasa dianggo pikeun pamandangan jero ruangan sareng luar anu béda.

    Énergi modul tunggal produk urang nyaéta 5kwh, anu tiasa dironjatkeun dugi ka 76.8kwh dumasar kana kabutuhan anjeun.

    Produk kami cocog pikeun sabagéan ageung inverters dina pasaran, sareng wawakil palanggan kami bakal ngirim anjeun petunjuk instalasi anu lengkep sareng kombinasi inverter anu cocog pikeun rujukan anjeun.

    Kami saatos-jualan dugi ka 5 taun, sareng produkna sorangan gaduh umur jasa normal 10-20 taun.

  • Batré Panyimpen Énergi Perumahan Dipasang di lantai 51.2V 205ah 10KWH- 150 Kwh

    Batré Panyimpen Énergi Perumahan Dipasang di lantai 51.2V 205ah 10KWH- 150 Kwh

    RF-A10 dianggo pikeun neundeun énergi dina sistem panyimpen énergi bumi, dugi ka 150kwh.

    Produk ieu dianjurkeun pikeun dipaké dina taneuh, atawa kabinét solid ngaropéa bisa dipaké dina paralel luhur jeung ka handap.

    Hiji modul RF-A10 nepi ka 10kwh, cukup pikeun minuhan pamakéan sapopoé kulawarga.

    The RF-A10 boga kinerja muatan-discharge alus teuing jeung kompatibel jeung 95% tina inverters dina pasaran.

    Urang tiasa nyaluyukeun Logo, bungkusan sareng sababaraha fitur produk tambahan numutkeun kabutuhan anjeun.

    Kami nawiskeun garansi 5 taun sareng umur produk dugi ka 10-20 taun.Anjeun tiasa nganggo produk kami kalayan kapercayaan.

  • Rak Gunung Panyimpen Énergi Padumukan Batré 51.2V 205ah 14.3KWH- 214.5 KWH

    Rak Gunung Panyimpen Énergi Padumukan Batré 51.2V 205ah 14.3KWH- 214.5 KWH

    RF-A15 mangrupa pamutahiran ti RF-A10.

    Éta neraskeun utilitas sareng efektivitas biaya RF-A10.Dina pamakéan sapopoé, sabab RF-A15 beuratna 130 kg, biasana disimpen di jero rohangan salaku sistem panyimpen énérgi bumi cicing.Pikeun nyocogkeun skenario outdoor, kami ogé geus dirancang gampang-to-operasi cecekelan buckles internal dina dua sisi RF-A15.

    RF-A15 hadir dina pakét batré high-end kalayan kapasitas énergi dugi ka 14.3kwh pikeun modul tunggal sareng dugi ka 214.5kwh paralel.

    The RF-A15 kompatibel jeung 95% tina inverters, mangga konsultasi wawakil customer kami sarta bakal nyadiakeun Anjeun sareng merek inverter kami difokuskeun.

  • Batré Panyimpen Énergi Padumukan Tembok 48V/51.2V 100ah/200ah 5KWH-150 KWH

    Batré Panyimpen Énergi Padumukan Tembok 48V/51.2V 100ah/200ah 5KWH-150 KWH

    Produk ieu utamana dipaké pikeun neundeun listrik dina sistem énergi imah.Bisa nyadiakeun Anjeun sareng set lengkep konstruksi sistem énergi imah.

    Produk ieu gampang pisan dipasang sareng tiasa dipasang dina témbok di jero sareng di luar bumi numutkeun petunjuk kami, tanpa nyandak rohangan di bumi.

    Produk ieu tiasa ngahontal dugi ka 153.6kwh listrik paralel, anu nyumponan kalolobaan skenario konsumsi kakuatan.Urang cocog lolobana model inverter dina pasaran jeung boga kasaluyuan alus teuing.

    Garansi kami dugi ka 5 taun sareng umur produk langkung ti 10 taun.

  • RF-C5 Sadayana Dina Hiji Tembok Gunung Panyimpenan Energi Perumahan Batré 48V / 51.2V 100ah / 200ah

    RF-C5 Sadayana Dina Hiji Tembok Gunung Panyimpenan Energi Perumahan Batré 48V / 51.2V 100ah / 200ah

    Roofer RF-C5 Series mangrupa produk terpadu sistem panyimpen énergi digabungkeun jeung inverter.The RF-C5 bisa langsung disambungkeun jeung sistem generasi tanaga surya pikeun ngawujudkeun neundeun énergi listrik sarta kaluaran énérgi listrik pikeun panerapan listrik.

    Desain RF-C5 ngaheéat spasi imah jeung simplifies léngkah instalasi tina sakabéh sistem neundeun énergi imah.

    Empower bumi anjeun kalayan langkung kakuatan sareng efisiensi anu langkung luhur.

    Mangsa jaminan RF-C5 nyaéta lima taun sareng umur jasa saleresna langkung ti 10 taun.

    RF-C5 tiasa ngawujudkeun ngawaskeun jauh tina sistem panyimpen énérgi ku cara ngahubungkeun ka Wifi, sareng kaluaran ayeuna gelombang sinus murni tiasa mastikeun yén RF-C5 tiasa ngaleupaskeun kakuatan sacara aman sareng éfisién.

  • Batré Panyimpen Énergi Perumahan Stackable 48V / 51.2V 100ah / 200ah

    Batré Panyimpen Énergi Perumahan Stackable 48V / 51.2V 100ah / 200ah

    RF-B5 gaduh éstétika desain anu lumayan sareng tiasa ditumpuk sacara lancar.Salaku sistem panyimpen énergi, cocog pikeun rupa-rupa gaya hiasan padumukan.

    Seri RF-B5 nyayogikeun desain modular sadaya-dina-hiji, pamasangan mulus, ékspansi fleksibel, sareng kasaluyuan luar.

    Ningkatkeun solusi neundeun énergi bumi anjeun.Roofer RF-B5 Series gaduh desain anu kompak sareng terpadu, pamasangan anu gampang, kontrol pinter, sareng panyalindungan kaamanan pikeun masa depan anu sustainable.

    Kalayan efisiensi maksimum 98%, RF-B5 Series ngahasilkeun ampir euweuh noise, beroperasi dina volume kirang ti 35db tur ngarojong tumpukan genep unit nepi ka 30kwh.

  • Portabel solar generator 1000W Pikeun outdoor Power Staion

    Portabel solar generator 1000W Pikeun outdoor Power Staion

    RF-E1000 teu ngan boga fungsi ngecas gancang, tapi ogé boga fungsi torek roko, lampu darurat, mimiti darurat, jsb Output arus gelombang sinus murni ensures kualitas ayeuna jeung stabilitas, sarta aman tur ramah kana panerapan listrik. .

    Desain cecekelan basajan tur merenah.

    RF-E1000 tiasa dihubungkeun sareng panél surya pikeun kamerdékaan énergi luar.Dina perjalanan anu nyaman, énergi henteu deui janten sumber kerawanan.

    Kami nyayogikeun petunjuk operasi anu lengkep, sareng ngagantelkeun pidéo operasi pikeun masihan anjeun pituduh anu lengkep.

    Mangsa jaminan RF-E1000 nyaéta 5 taun, sareng umur jasa saleresna produk ampir 10 taun.Anjeun tiasa mésér sareng nganggo kalayan kapercayaan.