Ngeunaan-TOPP

Palayanan

jasa pra-jualan

Pra-jualan Service

1. Tim manajer akun kami gaduh rata-rata pangalaman industri langkung ti 5 taun, sareng jasa shift 7X24 jam tiasa ngabales kabutuhan anjeun gancang.

2. Urang ngarojong OEM / ODM, 400 R & D tim pikeun ngajawab pangabutuh kustomisasi produk Anjeun.

3. Urang ngabagéakeun konsumén nganjang ka pabrik urang.

4. The meuli sampel munggaran bakal nampa diskon cukup.

5. Kami bakal ngabantosan anjeun ku analisa pasar sareng wawasan bisnis.

Service Penjualan

1. Urang bakal ngatur produksi langsung saatos Anjeun mayar deposit, sampel bakal shipped dina 7 poé, jeung produk bulk bakal shipped dina 30 poé.
2. Urang bakal make suppliers kalawan leuwih ti 10 taun gawé babarengan pikeun ngahasilkeun produk ongkos-éféktif jeung dipercaya.
3. Salian inspeksi produksi, urang bakal pariksa barang sarta ngalaksanakeun inspeksi sekundér saméméh pangiriman.
4. Dina raraga mempermudah clearance adat anjeun, kami baris nyadiakeun sertifikasi relevan pikeun minuhan sarat nagara anjeun.
5. Urang nyadiakeun rarancang jeung suplai solusi gudang énergi lengkep.Kami nyobian pangsaéna pikeun henteu ngecas kauntungan pikeun produk tambahan anu henteu aya dina lingkup produksi pabrik ieu.

jasa jualan
jasa sanggeus rsales

Service Saatos-Penjualan

1. Urang bakal nyadiakeun real-time lagu logistik jeung ngabales situasi logistik iraha wae.

2. Urang bakal nyadiakeun parentah sampurna pikeun pamakéan, kitu ogé hidayah sanggeus-jualan.Ngabantosan para nasabah dina pamasangan diri, atanapi ngahubungi tim rékayasa pikeun masang pikeun anjeun.

3. produk urang merlukeun ampir euweuh pangropéa sarta hadir kalawan jaminan 3650 poé.

4. Urang baris babagi produk panganyarna kami kalawan konsumén urang di luhur timely, sarta masihan konsumén heubeul urang nyatu concessions.