Ngeunaan-TOPP

News parusahaan

  • 2024 Roofer Group ngamimitian pangwangunan kalayan suksés!

    2024 Roofer Group ngamimitian pangwangunan kalayan suksés!

    Kami hoyong nginpokeun ka anjeun yén perusahaan kami parantos neraskeun operasi saatos liburan Taun Anyar Cina.Urang ayeuna deui di kantor jeung pinuh operasional.Upami anjeun gaduh pesenan anu ditangguhkeun, patarosan, atanapi peryogi bantosan naon waé, punten mangga ngahubungi kami.Kami di dieu ...
    Maca deui
  • Roofer Grup urang 133rd Canton Fair

    Roofer Grup urang 133rd Canton Fair

    Roofer Group mangrupikeun pelopor industri énergi anu tiasa dianyari di Cina kalayan 27 taun anu ngahasilkeun sareng ngembangkeun produk énergi anu tiasa dianyari.Taun ieu perusahaan kami nunjukkeun produk sareng téknologi pang anyarna di Canton Fair, anu narik perhatian sareng pujian seueur sémah.Dina pameran...
    Maca deui
  • Roofer Grup ceramah jeung bursa on énergi anyar di Myanmar

    Roofer Grup ceramah jeung bursa on énergi anyar di Myanmar

    Salila opat poé padeukeut, kota komérsial inti Myanmar urang Yangon jeung Mandalay babagi bisnis jeung Cina-Myanmar ramah kagiatan bursa skala leutik dilaksanakeun di Myanmar Dahai Grup jeung Miuda Industrial Park Pupuhu Board Nelson Hong, Myanmar-China Bursa jeung Kerjasama Association ...
    Maca deui