Ngeunaan-TOPP

warta

Aplikasi tina batré litium dina carts golf

Gorobag golf mangrupikeun alat leumpang listrik anu dirarancang khusus pikeun lapangan golf sareng merenah sareng gampang dioperasikeun.Dina waktos anu sami, éta tiasa ngirangan beban karyawan, ningkatkeun efisiensi kerja, sareng ngahémat biaya tenaga kerja.Batré litium karanjang golf nyaéta batré anu ngagunakeun logam litium atanapi alloy litium salaku bahan éléktroda négatip sareng nganggo solusi éléktrolit henteu cai.Batré litium pikeun karét golf seueur dianggo dina widang karét golf kusabab beuratna hampang, ukuranana leutik, neundeun énergi anu luhur, teu aya polusi, ngecas gancang, sareng gampang dibawa.

Batré karanjang golf mangrupikeun bagian penting tina karanjang golf, tanggung jawab pikeun nyimpen sareng ngaleupaskeun énergi pikeun mastikeun operasi normal kendaraan.Sakumaha waktosna, batré karanjang golf ogé tiasa ngalaman masalah sapertos sepuh sareng karusakan, sareng kedah diganti dina waktosna.Kahirupan batré karanjang golf umumna dua nepi ka opat taun, tapi waktu husus masih perlu dianalisis nurutkeun kaayaan béda.Upami kendaraan sering dianggo, umur batre tiasa pondok sareng kedah diganti sateuacanna.Upami kendaraan sering dianggo dina suhu anu luhur atanapi rendah, umur batre ogé bakal kapangaruhan.

Tahap tegangan batré pikeun carts golf nyaeta antara 36 volt jeung 48 volt.Gorobag golf biasana nganggo opat dugi ka genep batré kalayan tegangan sél individu 6, 8, atanapi 12 volt, nyababkeun tegangan total 36 dugi ka 48 volt dina sadaya batré.Nalika batré karanjang golf dieusi muatan, tegangan batré tunggal henteu kedah langkung handap tina 2.2V.Upami tingkat polumeu batré karanjang golf anjeun sahandapeun 2.2V, biaya kasaimbangan diperyogikeun.

Roofer museurkeun kana widang profésional sapertos neundeun énergi, modul kakuatan, operasi aset, BMS, hardware calakan, sareng jasa téknis.Batré litium Roofer seueur dianggo dina panyimpen énergi industri, panyimpen énergi bumi, komunikasi kakuatan, éléktronika médis, komunikasi kaamanan, logistik transportasi, eksplorasi sareng pemetaan, kakuatan énergi énggal, bumi pinter sareng widang sanésna.Batré litium karanjang golf mangrupikeun salah sahiji batré litium kami.


waktos pos: Mar-08-2024