Ngeunaan-TOPP

warta

Bewara Libur Taun Anyar Cina

Punten dicatet yén perusahaan kami bakal ditutup salami Festival Musim Semi sareng perayaan Taun Anyar ti 1 Pebruari dugi ka 20 Pebruari.Usaha normal bakal diteruskeun deui dina 21 Pebruari.Dina raraga nyadiakeun Anjeun sareng layanan pangalusna, mangga mantuan ngatur kabutuhan Anjeun sateuacanna.Upami anjeun ngagaduhan kabutuhan atanapi kaayaan darurat salami liburan, mangga ngahubungi kami:
WhatsApp: +86 199 2871 4688/18682142031
Nalika urang ngawitan taun 2024, urang hoyong ngucapkeun pangharepan anu saé sareng ikhlas sareng hatur nuhun pikeun dukungan anu luar biasa anjeun dina taun katukang.


waktos pos: Jan-31-2024